Szemüvegkészítés

Szemüvegkészítés

Az Optika Szaküzlet üzleteiben a szemüvegkészítés a legmagasabb szinten zajlik, már-már igazi művészet. Teljes mértékben figyelembe vesszük vendégeink egyedi igényeit, azokat az egyéni faktorokat, amik csak rá jellemzőek (arcforma, fejtartás, tekintési szokások stb.), így biztosíthatjuk, hogy a számára valóban tökéletes keretet és lencsét válasszuk ki.

Visioffice 3D - Új dimenzió a szemüvegkészítésben

A VisiOffice 3D valódi innováció a szemüvegkészítésben. Olyan mérési lehetőségeket biztosít, amelyek garantálják, hogy a szemüveget teljesen egyénre szabottan készíthessük el.

A készülékkel pontosan bemérhető a szem forgáspontja és a tekintési szokásokat is figyelembe véve optimalizálni tudjuk a multifokális szemüveglencse felületi kiképzését, amely biztosítja, hogy a szemüveg tökéletesen illeszkedjen viselőjéhez.

A VisiOffice készülék segít a keretválasztásban is. Ha valakinek olyan erős korrekciója van, hogy szemüveg nélkül nem lát "az orráig sem", nagyon nehéz helyzet áll elő keretválasztáskor. Hiába próbálja fel a szebbnél szebb kereteket, sajnos nem látja hogy állnak. A készülékkel fotót készítünk a vevőről, kiválaszthat egyszerre négy keretet is, ezt ismét lefotózzuk, majd megnézheti külön-külön is különböző nagyításban, vagy egyszerre is láthatja egymás mellett a négy különböző keretet. Így könnyedén össze tudja hasonlítani és meg tudja nézni, hogy állnak a különböző szemüvegkeretek.

Vizsgálattól a kész szemüvegig

Minden szemüveget helyben készítünk, így elkerülhető a távbecsiszolásból fakadó időplusz. Ráadásul a vizsgálat megkezdésétől, a kész szemüvegig több több egyedi igény szerinti módosítás megvalósítására is lehetőség van. A szakmai hozzáértés és a legmodernebb technikai háttér pedig biztosítja, hogy a vásárló egy olyan terméket kapjon kézhez, ami az elképzeléseinek és az igényeinek tökéletesen megfelel.

Termékeinkre természetesen garanciát vállalunk.

Szemüvegjavítás

Amennyiben használat során a szemüvegkeret eldeformálódik, ingyenesen megigazítjuk, a meglazult csavarokat rögzítjük, a papucsokat csekély díj ellenében kicseréljük, ultrahangos tisztítással "nagytakarítást" végzünk. Törés esetén 1-2 napos határidővel forrasztást is vállalunk. Illetve lehetőség van a megrongálódott szemüveg szár, vagy egyéb alkatrészek cseréjére, pótlására.